Gilmoren tytöt - vuosi elämää

24.4.2017

Siihen aikoihin, kun tämä Gilmoren tyttöjen Vuosi elämää tuli ja siitä puhuttiin paljon - ajattelin, että pitäisi varmaan jo yleis-sivistyksen takia, katsoa Gilmoren tytöt. Niimpä alotinkin ne ja sain ne vähän aikaa sitten katsottua! Tykkäsin sarjasta kyllä kovasti. Vaikka olenkin tottunut katsomaan vähän nopea tempoisempia sarjoja ja varsinkin Gilmoren tyttöjen vikalla kaudella tuli semmonen fiilis et voisko tää jo loppua? Halusin kuitenkin katsoa loppuun, enkä kyllä kadu! Kiva sarja, josta yleisesti tuli hyvä fiilis! Hahmot oli myös tosi viihdyttäviä.

(Sisältää juonipaljastuksia!)
Kun varsinaisen Gilmoren tytöt sain katsottua loppuun odotin ihan innolla tätä Vuosi elämää minisarjaa! Sarjaan kuuluu siis neljä 90 minuuttista (!!) jaksoa. Oli kiva päästä seuraamaan mitä hahmoille kuuluu melkein 10 vuoden jälkeen. Hieman olin kuitenkin ehkä pettynyt, johtuu varmasti myös siitä, että mulla oli tosi kovat odotukset sarjalle! Jotenkin mulle tuli sellainen fiilis, että hahmojen näyttelijät eivät oikein enää päässeet hahmoihin sisälle ja näytteleminen oli jotenkin vähän tönkköä. Myös harmitti, kun Lorelain & Luken häitä ei näytetty ollenkaan. Loppu oli myös hieman pettymys, eihän se nyt siihen voi päättyä!? Vaikka toisaalta olihan se loppu myös ihana - tosi ristiriitaiset fiilikset, haha!
Kuitenkin oli kiva, miten paljon vanhoja hahmoja oli saatu tähän minisarjaan mukaan!
1. kuva täältä | 2. kuva täältä

Jos nyt oikein sitten arvostellaan niin Gilmoren tytöt saa multa arvosanan 8/10 & Vuosi elämää 6/10!


Ootteko te kattonut nää sarjat & mitä te tykkäsitte? Seuraavaksi pitää aloittaa sitten taas joku vähän nopea tempoisempi sarja - ehdotuksia? :)

8 kommenttia:

 1. Katoin joululomalla pari ensimmäistä jaksoa, mutta jotenkin tuo sarja ei vaan yhtään iskeny muhun :D En tiiä pitäiskö nyt muutaman kuukauden jälkeen antaa sille uus mahollisuus, koska kaikki kaveritki hehkuttaa tätä sarjaa koko ajan :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kuullu samaa! Kyllä mäki ihan ekoissa jaksoissa olin sillee, et onks tää nyt niin hyvä, mut sit vaa jatkoin kattomista ja tykästyin! :)

   Poista
 2. Oi pitäisköhän mun nyt vihdoin alkaa katsomaan tätä :D ihana blogi sulla muutenkin kun selailin sivuja taaksepäin!

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi! :) Ja onhan tää sen verran klassikko sarja, että kuuluu melkein yleissivistykseen tietää mitä tässä tapahtuu, haha! :D Voi kiitos paljon, kiva kuulla, että tykkäät! :)

   Poista
 3. En ole aikaisemmin katsonut, mutta kivalta kuulostaa. :)

  VastaaPoista
 4. Tyykkään kovasti, ja oon kattonu kaikki kaudet (viimeistä lukuunottamatta) useita kertoja :) Gilmorejen maailma on ihanan rento pakopaikka arjesta.

  Mut tuosta viimeisestä kaudesta (Year in the Life) oon samaa mieltä, se oli suuri pettymys :/

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan