Hyvää uutta vuotta!

1.1.2017

Ihanaa uutta vuotta tyypit! Meitsi on täällä taas - uudistuneen blogin kera! Miten teidän joulu & uusi vuosi meni? Mulla meni aika rauhallisin merkein perheen ja ystävien kanssa. Sen verran oli kuitenkin tohinaa, joten en muistanut napsia kuvia, enkä tänne saanut postauksia, sori! Mut mun mielestä joulu on kuitenkin sellaista rauhottumisen aikaa, joten en edes stressannut kuvailuista tai siitä että pitäisi miettiä postauksia. Mutta täällä mä taas oon! Intoa riittää taas, joten katotaan mitä kaikkea keksinkään tännekin tämän vuoden puolella. Viime päivinä on taas ollut vähän huono olo, joten postailen silloin kun on sellainen fiilis, yrittäkää ymmärtää! Nyt mä kuitenkin jatkan vielä rentoutumista, avaan Netflixin, katon jonkun hyvän leffan & vietän koko päivän vaan yökkärissä.
Vielä kerran - ihanaa uutta vuotta 2017!

15 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta vuotta myös sulle Katja! :) Joulu sujui itsellä rauhallisesti perheen kanssa, samoin uusi vuosi vaihtui mukavassa seurassa syöden ja nauttien aurinkoisesta ilmasta :) Tänään tosin heräsin kurkkukipuun ja olo on jotenkin nuutunut, joten myös täällä päivä on kulunut ihan luvan kanssa yöppärissä ja lämpimässä peiton mutkassa, jospa huomenna olo on parempi. Sulla on aivan ihana blogi ja niin kauniita kuvia, liityin lukijaksi :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tervetuloa! :) Toivotaan, että sun olo parantuisi! :)

   Poista
 2. Ihana ulkoasu!<3 ja hyvää uutta vuotta sulle:)

  VastaaPoista
 3. Ompa kiva blogi, ja kiva kun pääsen seuraamaan tavallaan ihan alusta, nyt kun oot tehnyt muutoksia :-) Liityin siis lukijaksi!

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sun blogi vaikuttaa tosi hyvälle! Sait musta uuden lukijan :-) Ihanaa uutta vuotta sullekin!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva blogi sulla! Mulla meni rauhallisesti uusi vuosi miehen kanssa kahdestaan eli virkeenä tuli herättyä vuoteen 2017 :)
  Ihanaa uutta vuotta sulle!

  http://mariaelina.com

  http://mariaelina.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kuulostaa rentouttavalta! :)

   Poista
 6. Aivan ihana blogi sulla! :) Tykkään hirmuisesti sun tyylistäs! Jään myös lukijaksi, jotta löydän tänne myös jatkossa!

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
 7. Pakko sanoa, et aivan ihana ulkoasu sulla täällä blogissa, tosi hallittu kokonaisuus! Hyvää uutta vuotta sullekin <3

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan