Gift guide

21.11.2016

Mulla on ainakin kova joululahjojen suunnittelu jo päällä, joten ajattelin, että ehkä olisi hyvä aika jo jakaa vähän lahjavinkkejä! Nää vinkit on sellaisia juttuja, joita mä ainakin pidän mielessä kun mietin & ostan joululahjoja. Kaikki ideat ei tietenkään sovi kaikille, mutta toivottavasti teistä edes joku saisi pientä ideaa joululahja-hankintoihin!

Espirit

To him: Mä uskon kovasti, että miehet arvostaa eniten käytännöllisiä lahjoja. Vyöt & sukat tulee aina tarpeeseen eikä lämmin puserokaan varmasti ole sen epämieluisempi lahja!
To her: Naiset tykkää varmasti pehmeistä lahjoista, mutta esimerkiksi asusteet tai sisustusjututkin voivat olla mieleisiä. Itse rakastan vähän molempia sekä kovia että pehmeitä paketteja. Rakastan myös jos paketista paljastuu pyjama. Mikä sen ihanampaa kuin viettää jouluyö uudessa lämpimässä pyjamassa?
To the mini: Lapsille lahjojen ostaminen voi olla välillä erittäin hankalaa, mutta on se ihan kivaakin. Myös hyvin palkitsevaa, kun näät sen muksun ilmeen kun se avaa sun antaman lahjan. Lapset tarvii aina vaatteita, ne kasvaa koko ajan, joten vaatteet jää koko ajan pieneksi. Uusi lämmin pipo tai uusi paita varmasti on mieluisia, varsinkin jos paidasta löytyy esimerkiksi lempileffan hahmoja, esim. Frozenin, haha!

Nää kaikki ihanuudet bongasin Espiritin sivuilta. Käykää ihmeessä kurkkimassa, jos sieltä löytyisi lisää joululahjaideoita: http://www.esprit.fi/. Mä ihastuin ihan täysin tuohon lasten neuleseen, se on niiin söpö!Nuo tossut olis kyllä kans super kivat varpaiden lämmittimet talvipakkasille ja kylmille lattioille! Mikä näistä kollaasin jutuista nousi teidän lemppariks?

Pst. Jos kollaasit kiinnostaa niin käykää ihmeessä kurkkaamassa mun edellinen kollaasi mun sisustusinspiraatiosta täältä!
Oonko ainut joka on malttamaton mm. kaikkien joulukoristeiden suhteen vai löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muitakin jouluhössöttäjiä? En millään malttais oottaa, että pääsen hakemaan joulukuusen & että pääsen koristelemaan sen. Yritän kuitenkin malttaa vielä edes muutaman päivän!

Kivaa maanantaita tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan