Goodbye summer

6.9.2016

Puista on alkanut leijailla keltaisia lehtiä maahan, ilma on viilennyt ja sadepäiviä on riittänyt - nyt taitaa olla aika sanoa kesälle näkemiin. En varmasti ole ainut, joka ei haluaisi vielä hyvästellä kesää, enhän? Syksy on myös ihana vuodenaika, mutta tulee ikävä lämpimiä päiviä, ihmisten hymyjä ja huolettomuutta sekä kesän tapahtumia. Näiden kuvien myötä alan pikku hiljaa henkisestikin valmistautua pimeisiin syysiltoihin, viileisiin & sateisiin säihin sekä niiden myötä tulevaan talveen.

16 kommenttia:

 1. Niin upeita kuvia susta, aivan ihana tuo kultainen auringonvalo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Se on kyllä kaunis :)

   Poista
 2. Ompa ihania auringonlaskun kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana valo noissa kuvissa! Ja hei, syksy on just jees :) Kerranki on tarpeeks viilee et voi käyttää mitä vaatteita haluaa ilman läkähtymisvaaraa, ja kynttilöiden valokin on jotenki tunnelmallisempaa pimeinä iltoina :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Se kuuluu kyllä ehdottomasti munkin lemppari vuodenaikoihin - ellei jopa lempparein. Silti kesälle on aina haikeeta sanoa heipat!

   Poista
 4. Voi miten upeita kuvia <3 Jotenkin ihana sävy näissä ja valotus ! :)

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyy esittely sun blogista :)

  http://saijis.indiedays.com/2016/09/07/six-favorite-blogs/

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita kuvia ♥ Syksy on ihanaa aikaa ja kesä on haikeaa jättää taakse. Ikävä tulee tosiaan lämpöä ja niitä kesän huikeita tapahtumia, mutta sitä ehtii nyt hetken hengähtää ja saa odottaa taas ensivuoden kesää :)

  VastaaPoista
 7. Vauu mitä kuvia!<3 Upea oot :) Ja näissä on tunnelmaa. Ihanaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 8. Blogigi pääsi viiden parhaan joukkoon mun linkkaa blogisi -postauksessa! :) Saisinko käyttää joitakin blogisi kuvia esittelypostauksessa?

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan