Sisustusahdistus

25.3.2016

Niin että mikä? No se fiilis kun oma sisustus ärsyttää. Mikään ei oikein sovi toistensa kanssa yhteen, tekisi mieli ostaa kaikkea uutta kivaa, mutta ei vaan ole tällä hetkellä varaa. Äh! 

Mulle tuli hirvee into ostaa kultaisia & kuparisia yksityiskohtia; rasioita, kynttilänjalkoja, koreja jne. Voi kun olisikin nyt ylimääräistä rahaa. *Huokaus* 
Ostin itselleni uuden kattovalaisimen, sen piti olla kuparisen värinen, mutta se olikin ruskea, murr! Maalaan sen jossain vaiheessa kyllä kupariseksi, mutta just nyt en vaan jaksa! Oon selaillut kaiken maailman nettikauppoja ja etsinyt kivoja sisustusjuttuja odotellessa sitä päivää, kun tilille tipahtaa taas hieman rahaa. Aika vähän on ollut kivoja juttuja oikeastaan missään tai sit ne on niin kalliita, että mulla ei ole niihin varaa..
Decor
Onneksi päädyin Kodin1:n sivuille, sieltä löytyi kivoja juttuja! Tuo uusi lamppukin on sieltä. Meenkin sinne pyörimään sitten kun tosiaan sitä rahaa tulee! Löysin myös yhden tosi kivan DIY-jutun, siitä ehkäpä myöhemmin lisää. ;) Saatan myös ehkä tehdä itselleni uuden sohvapöydän, let's see!
Nyt on kyllä teksti sen verran sekalaista, että taidan mennä keittämään itselleni kupposen kahvia ja rentoudun hetkeksi!
Onko siellä kohtalotovereita, joita oma sisustus ei miellytä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan