Roadtrip photo diary

22.7.2020

Ollaan nyt kaksi edellistä kesää käyty iskän kanssa kiertelemässä Suomen kaupunkeja. Tällä kertaa lähdettiin poikaystävän kanssa tuonne Etelä-Suomeen kohti kaupunkeja, joissa olen haaveillut pääseväni käymään jo useamman vuoden. Meidän matkaan mahtui siis Porvoo, Hanko sekä Naantali! Nyt ajattelinkin jakaa hieman kuvia ja fiiliksiä meidän reissusta!

Ensimmäisenä pysähdyttiin Haikon Kartanolle ja voi vitsit miten kaunis paikka se olikaan! Kartano oli kaunis sekä miljöö oli upea! Kyllä tuolla viihtyisi majoittua pidempäänkin. Seuraavana suunnattiinkin Vanhaan Porvooseen. Oltiin aika myöhään liikenteessä, joten ei ehditty piipahtaa kuin parissa liikkeessä ennen kuin ne meni kiinni. Ehdittiin kuitenkin ihastella ihania vanhoja puutaloja sekä mukulakatuja.
Haikon Kartano
Haikon Kartano
Haikon Kartano
Haikon Kartano
Vanha Porvoo
Seuraavaksi suunnattiinkin Hankoon. Aivan ihana rantakaupunki ja vitsi mitkä maisemat merelle! Käveltiin paljon katselemassa paikkoja. Maisemia käytiin katsomassa vesitornista, suosittelen kyllä! Käytiin kurkkaamassa Casino, sen ranta ja söpöt pukukopit. Käytiin myös nauttimassa drinkit Coco Hangossa, josta tuli ehkä mun lemppari paikka Hangossa! Niin ihana beach club! Ennen lähtöä käytiin vielä kävelemässä Rakkauden polku, joka oli kaunis reitti ihanan sileiden kallioiden lomassa ja josta oli upeat maisemat merelle. Tuonne kallioille olisi ihana pystyttää vaikka piknik ja nauttia auringonlaskussa vaikka viinilasilliset!
Hanko
Hanko
Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä meidän reissun kohteena oli Naantali. Sielläkin meillä oli melko pikainen visiitti, mutta ehdittiin siitä huolimatta kierrellä ja nähdä aika paljon. Naantalin satama oli kyllä tosi kaunis ja suosittelen käydä katsomassa maisemia satamassa olevasta näkötornista! Käytiin myös syömässä Hasta La Pastassa, jossa oli kyllä tosi hyvää ruokaa! Saatiin kyllä odotella ruokia melkein 45min, että taitaa olla suosittu paikka. Jälkkäriksi käytiin nauttimassa Amandiksessa vohvelit ja oli kyllä tosi hyvää, suosittelen! Paikka oli myös super söpö!
Naantali
Naantali
Naantali
Naantali
Naantali
Vielä ennenkö suunnattiin auton nokka kohti kotia, käytiin katsomassa Kultarannassa presidentin puutarhaa! Oli kyllä kaunista!
Kultaranta
Oli tosi kiva reissu ja meille sattu ihan törkeen hyvät säät! Tätä reissua on kiva jäädä muistelemaan. Ja toivottavasti pääsisin vielä joskus katsomaan Hankoon auringonlaskua viinilasi kädessä.

Kuvasin reissusta myös videon, jonka pääset katsomaan tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan