Manhattan Beach | Rakastunut Losiin

11.5.2020

Hellou! Tänään jatketaan taas Losin reissujuttujen parissa. Viimeksi kerroin teille meidän toisesta majoituksesta, jossa kaikki ei mennyt ihan Strömsössä. Jos et oo vielä lukenut sitä, niin pääset lukemaan sen tästä. Tosiaan meidän piti toinen lomaviikko majoittua Long Beachissä mutta useiden vastoinkäymisten jälkeen päätettiin vaihtaa majoituspaikkaa ja paikaksi valikoitui Manhattan Beach, joka oli erittäin hyvä valinta.

Manhattan Beach oli ihana rantakaupunki, johon rakastuin kyllä heti. Meidän piti majoittua molemmat viikot Air Bnb:ssä, mutta toiselle viikolle otettiin hotelli, joka oli kyllä myös aika ihana valinta, vaikkei mitään luksus hotellia otettukaan. Olin tullut Long Beachillä kipeäksi, joten koko loppuloma meni flunssassa, mutta yritin silti kaikin voimin nauttia loppuajasta.

Ensimmäinen viikko oli mennyt aikalailla nähtävyyksiä kierrellessä, joten haluttiin toinen viikko ottaa rennosti. Käytiin shoppailemassa eri ostoskeskuksissa paljon. Manhattan Beachillä oli paljon erilaisia ostoskeskuksia ja outlettejä, joita oli kiva kierrellä. Käytiin myös paljon syömässä. Löydettiin myös Manhattan Beachiltä meidän lemppariravintolat - California's Pizza Kitchen sekä Island Burgers. Käytiin viimeisenä päivänä myös syömässä hienommassa italialaisessa ravintolassa.
Kuten nimestäkin voi päätellä, Manhattan Beach on rantakaupunki ja Manhattan Beach oli kaunein ranta koko Losissa - ainakin omasta mielestäni. Nähtiin siellä upein auringonlasku ikinä.

Manhattan Beach saa isot suositukset multa! Jos jonain päivänä pääsen Losiin takaisin, haluan majoittua myös Manhattan Beachillä. Ihana ja kotoisa rantakaupunki!♡
Vielä olisi ainakin yksi Los Angeles postaus luvassa, vieläkö jaksatte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan