Vuoden kohokohdat | 2

4.1.2020

Palataan hetkeksi vielä vuoteen 2019 ja vuosi koosteen toiseen osaan!

Heinäkuu aloitettiin käymällä syömässä kunnolla ja sen jälkeen jälkkäri-kahveilla - voi mikä ähky olikaan! :D Kävin myös extemporee festareilla. Värjättiin mun hiukset ja musta tuli blondi! Käytiin kuuntelemassa SuomiPop-festareita alueen ulkopuolella. Kävin paljon iltauinneilla ja nautin ihanista kesäilloista!♡ Kävin myös työhaastattelussa Helsingissä.

Heitin pienen roadtripin ja samalla kävin moikkaamassa ystävää Lahdessa. Vietettiin siskontytön rippijuhlia. Kävin Tampereella ja vietettiin tyttöjen kanssa kiva ilta. Pääsin testaamaan ekaa kertaa myös Sitkon ja oli hyvää pizzaa, nam! Meillä oli elokuussa myös bloggaajien mökkiviikonloppu ja oli taas kerran super kivaa! Elokuun viimeisenä päivänä lähdettiin perheen kanssa viettämään Yö ulkona-tapahtumaa. Patikoitiin reilu 5km ja mullakin oli selässä 15,5kg renkka, huh - oli aika rankkaa.


Syyskuu alkoi monen tunnin kahvittelulla ystävän kanssa! Käytiin omenatarhassa poimimassa omenoita & leivoin omppupiirakan. Käytiin katsomassa Valon kaupunki-tapahtumaa ja kakkubuffassa.

Lokakuussa mulla alkoi vihdoin mun lomat. Ja vihdoin tuli myös lähes vuoden verran suunniteltu ja pitkään odotettu reissu Los Angelesiin! Toi reissu oli vaan kaikin puolin ihana!Marraskuun puolella palattiin takaisin Suomeen ja voi herranjumala mikä jetlag olikaan. Kesti yli 2 viikkoa ja olin todella väsynyt. Oli kuitenkin ihana palata takaisin koulunpenkille. Heitin myös extempore reissun laivalle ja käytiin kuuntelemassa vähän Reino Nordinia. Käytiin ihastelemassa jouluista kaupunkia. Taas oli myös kahvitreffejä. Juhlittiin myös triplajuhlia. Samana päivä juhlittiin tupareita, kolmekymppisiä sekä kihlajaisia!
Tilasin uuden telkkarin ja oon niiin innoissani siitä edelleen! Kärsin aivosumu-kohtauksista. Tilasin myös uuden tietokoneen, hups! :D Käytiin glögitreffeillä kavereiden kanssa. Vietettiin kahdet pikkujoulut. Tein suuren joulusiivouksen kotikotona. Jouluna rentouduin ja nautin kotikodin rauhasta. Pelailtiin myös paljon. Uuden vuoden vietin parinkin ystävän kanssa rauhallisissa merkeissä.

Siinäpä se oli - mun vuosi 2019! Nyt voidaan keskittyä tähän uuteen vuoteen!
2020 - please amaze me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan