Rakastunut Losiin | Ensikosketus

12.11.2019

Nyt on Los Angelesin reissu heitetty ja vihdoin on aikalailla jet lag selätetty niin päästään vihdoin reissupostausten pariin! Voi mikä ihana reissu oli ja voi miten ihana Los Angeles! Reissu oli upeampi kuin osasin odottaa, vaikka odotukset oli kyllä korkealla. Olin reissussa siis mun veljen ja veljen puolison kanssa. Vietettiin tosiaan kaksi viikkoa siellä. Tarkoituksena oli olla ensimmäinen viikko yhdessä Air Bnb kämpässä ja toinen viikko toisessa Air Bnb kämpässä, mutta toisen viikon kohdalla tuli vähän muuttuvia tekijöitä ja vaihdettiin kaupunkia ja majoitus muotoa. Siitä myöhemmin lisää! Nyt kerron teille vähän meidän ekasta majapaikasta.
Ihana ihana Glendale
Meidän ensimmäinen Air Bnb majoitus oli Glendale nimisessä kaupungissa. Voi vitsit miten siihen paikkaan rakastuin. Meidän Air Bnb-kämppä oli tosi viihtyisä ja alue oli ihanan kotoisa. Kaupunki oli tosi rauhallinen ja turvallisen olonen. Meidän majotuksen lähellä oli heti vaikka mitä putiikkeja ja kahviloita, mutta kävellen tai bussilla pääsi myös kaupungin "keskustaan", josta löytyi paljon enemmän kauppoja ja ravintoloita. Tuolla keskustassa oli myös yksi niiin upea kortteli, johon rakastuin heti. Nää kuvat on otettu sieltä. Se paikka oli kuin jostain elokuvasta. Upeita valoja joka puolella, suihkuläheitä, macarons-koju, ravintoloita, luksusliikkeitä ja vaikka mitä. En voi kuin lämpimästi suositella Glendalea majoituspaikaksi!
OUE Skyspace
Hyvä jos tästä paikasta edes paikalliset tiesivät! Skyspace on siis 70. kerroksessa oleva näköalatasanne. Mulla on korkeanpaikankammo, mutta olin päättänyt että tuolla on käytävä ja onneksi menin. Mitkä maisemat! Eikä edes pelottanut yhtään! Nähtiin myös niin upea auringonlasku ja oli myös upeaa seurata ylhäältä käsin kuinka auringossa kylpevä kaupunki hämärtyy ja sytyttää valonsa! Veli myös kosi tyttöystäväänsä tuolla ja en kestä..♡ Upea paikka, upea ilta! Suosittelen kyllä käymään tuolla. Siellä on myös mahdollisuus laskea sellainen lyhyt lasiliukumäki, jos uskaltaa! :D
Tässä nyt tällainen pieni ensikosketus meidän reissuun! Paljon postauksia on tulossa. Yritän välttää maratonipostauksia, joten näitä on luvassa siis useampi! Aion myös tehdä reissusta videon, kunhan koulujutuilta ehdin. Pysykää siis kuulolla, jos Losi jutut kiinnostaa, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan