Alppiruusupuistossa

11.6.2019

Vähän lisää kukkakuvia, älkää kyllästykö! :D Ollaan tänä kesänä osuttu kaverin kanssa näille meidän kuvauspaikoille täydelliseen aikaan! Omenatarhalla oli puut aivan täydellisessä kukassaan, kun käytiin tämän postauksen kuvat nappaamassa. Nyt satuttiin myös alppiruusupuistoon aivan täydelliseen aikaan! Kukat oli aivan täydessä loistossaan! Viime vuonna myöhästyttiin vähän, mutta tänä vuonna päästiin ihastelemaan tätä täydellistä kukkaloistoa. Tää on kyllä sellainen paikka, jossa on pakko päästä joka kesä käymään.
Tästä asusta löytyykin pari uutuutta, nimittäin tuo super söpö ponnari sekä uusi kaulakoru! Oon niin tykästynyt molempiin ja ne on kyllä nyt näkynyt mun päällä useampaan otteeseen. Noilla saa niin helposti tuotua vähän lisää asuun kuin asuun.

Bongaatteko myös photobombaajia? Tuolla oli ihan hirveästi hyttysiä, jotka häiritsi meidän kuvailuja ja pääsivät näköjään myös kuviin mukaan! :D Ei tajuttu ottaa hyttysmyrkkyä mukaan niin vuoron perään kameran kummallakin puolella molemmat hätisteli hyttysiä, ne on niin ärsyttäviä. Kaikesta huitomisesta ja kymmenistä pistoista huolimatta nää kuvat onnistui kyllä hyvin! Tulee vähän sellaset viidakko vibat näistä!
Ootko sä vieraillut alppiruusupuistossa jossain? :)

2 kommenttia:

  1. Oi kyllä:) Juuri otimme tyttären ylioppilaskuvat siellä ja taisimme olla hiukan liian aikaisin, sillä vain siinä aukiolla, ennen varsinaiseen puistoon astumista, olivat kukat auenneet:) Me siinä sitten taistelimme kymmenen muun japanilaisen ja intialaisen turistin kanssa siitä pienestä kuvakulmasta, josta saada täydellinen kuva:D Olihan aikamoista, mutta kuvat saatiin otettua ja ne onnistuivat hienosti:) Mutta paikka on kyllä mielettömän upea ja aina on oltava valppana, milloin ne kukat on kukkeimmillaan. Sinulla on ihanat kuvat ja tyylikäästi sieltä saatu fiilis vangittua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :D No kiva kuulla! :) Voi kiitos! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan