5 ✗ parasta viime viikolta

27.5.2019

Huh, nyt on kyllä raskas viikko takana. Raskaita juttuja, mutta ei auta kuin vaan jaksaa mennä eteenpäin! Onneksi tuo eilinen Suomen jääkiekon maailmamestaruus piristi hurjasti! Pistää hymyilyttämään pelkkä ajatuskin, täällä nimittäin yksi MM-lätkäfani. Vietettiin myös perheen kanssa yhdessä aikaa viime viikolla!♡ Välillä tuntuu, että kaikilla on niin kiireistä ja menee aikaa ennenkö nähdään, mutta sitten ne hetket tuntuukin jotenkin extra ihanilta, kun ehtii nähdä! Viime lauantaina nähtiinkin koko sisarusporukalla ja myös iskää nähtiin perjantaina.♡ 
Vaikka välillä tulee vastoinkäymisiä, oon kyllä siitä onnellinen, että osaan löytää silti pieniä kivoja juttuja elämästä. Tässäpä pientä listausta viime viikon kivoista jutuista:

✗ Kevään tuoksu. Voi vitsi mitä tuoksuja tuolla ilmassa on, kun puut ja kukat kukkii!
✗ Kukat. Rakastan kukkia ja ei oo mitään ihanempaa, kuin tämä aika kun kaikki on puhjennut kukkaan!
✗ Perheen yhteinen aika. Ei lisättävää!
✗ Photoshoot. Lähdin sunnuntaina yksin kuvailemaan ja nappasin itsestäni nämä kuvat & oon niin tyytyväinen miten hyvin nää onnistu!
✗ No tietysti myös se Suomen maailmanmestaruus jääkiekossa! Go Leijonat!!
Mitkä oli parhaita juttuja sun viime viikossa?

4 kommenttia:

 1. Nää kuvat on kyllä aivan superkauniita, todella ihanat kuvat oot onnistunut itse nappaamaan <3 Ihana oot! Ja on tosi tärkeetä vaikeidenkin päivien keskellä löytää niitä hyviä juttuja :)

  VastaaPoista
 2. Wau miten upeita kuvia ja vielä miten oot onnistunu ne yksin ottamaan! :) Mulla parhaat jutut menee myös jääkiekkoon, ensin alkuviikosta pääsin tapaamaan lempijoukkueeni pelaajia ja sitten viikon päätteeksi Leijonat vei mestaruuden <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo olin yllättynyt itsekin, miten hyvin onnistuin! :) Oho, vau! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan