6 ✗ sarja- & leffasuositus

3.4.2019

Yhteistyössä VPN-Suomi.fi
Yks ehdottomasti paras rentoutumistapa mulle on Netflixin katsominen. Sarjaan tai leffaan uppoutuminen saa nollattua ajatukset edes hetkeksi. Ajattelinkin tänään jakaa teidän kanssa mun suosikki leffat & sarjat Netflixistä.
Sarjat

Blacklist
Oon nyt ihan koukussa Blacklistiin. Tää sarja oli mulla tosi pitkään, että halusin katsoa sen ja sit kun alotin niin koukutuin täysin. Tää siis kertoo siitä, että yksi Yhdysvaltojen "10 most wanted"-listan rikollisista Raymond Reddington antautuu FBI:lle ja alkaa auttamaan niitä saamaan kiinni Blacklist-rikollisia, joka on siis tän Reddingtonin lista rikollisista, joista virkavalta ei ole kuullutkaan. Tässä on niin paljon juonenkäänteitä ja mielenkiintoisia hahmoja, että ei tätä voi katsoa vain yhtä jaksoa kerrallaan. :D

Dynasty
Toinen aivan super koukuttava sarja on tää uusi versio Dynastiasta. Tää kertoo yhdestä Yhdysvaltojen rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista perheistä, Carringtoneista. Tästä sarjasta ei taaskaan juonenkäänteitä ja draamaa puutu. Tää on mun mielestä myös erittäin hyvin tehty.

Sydämen kutsumus
Vähän rauhallisempi ja vähän draamattomampi hyvän mielen sarja. Tapahtumat sijoittuu 1900-luvun alkuun. Tässä Elizabeth Thatcher muuttaa varakkaasta elämästä pieneen hiilikaivoskaupunkiin opettajaksi. Tässä on ihania hahmoja ja vaikka tätäkin katsoessa saa toisinaan tirauttaa pari kyyneltä niin on tää silti enemmän hyvän mielen sarja.

Leffat

Baywatch
Tästä leffasta mä ajattelin ensin, että tää ei varmaan oo niin hyvä, mitä oon kuullut puhuttavan. Mutta tää yllätti kyllä positiivisesti! Tässä oli tosi mielenkiintonen juoni, huumorilla ja hyvillä näyttelijöillä höystettynä. Tää on myös sellanen leffa, että itelle ainakin iski matkakuume. :D Tästä pitäis huhujen mukaan tulla kakkos-osa, jota jään kyllä mielenkiinnolla oottamaan!

The Best Of Me
Klassinen rakkausleffa, mutta niin ihana. Tässä kaks nuorta rakastuu toisiinsa ja niitten rakkauden alkua seurataan. Sitten heidän yhteys katkeaa ja he tapaavat uudelleen 20 vuoden kuluttua. Rakastuvat uudelleen, mutta asiat ei ehkä menekään niinkuin toivoisi.
Muita katsomisen arvoisia ovat myös: You, 13 reasons why, Touch, Gossip Girl & Gilmore Girls. VPN:n avulla voit myös saada USA:n Netflix sisällön käyttöön. Jos USAn valikoima kiinnostaa, löytyy VPN-Suomi Netflixistä lisää infoa, kantsii kurkata! Tuolta USA:n valikoimasta mua kiinnostaisi The Notebook (en oo varma oonko ikinä nähnyt tätä!), Risto Reipas leffa sekä Vampyyripäiväkirjat, koska sieltä löytyy kaikki tuotantokaudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan