Inspiraation kaipuu

3.2.2019

Huh, täällä aletaan vihdoin selviytymään kovasta flunssasta. Käytiin viime viikolla Tallinnassa ja jo reissussa mulla alkoi hirveä huimaus, joka kesti pari päivää ja sen jälkeen alkoi kauhea flunssa. Koko viikko meni oikeastaan vain petilevossa Netflixin parissa. Mutta vihdoin alkaa olo normalisoitua, vaikka edelleen on kamala nuha ja sellainen pöhnäinen olo. Onneksi on vielä pari vapaapäivää aikaa huilia.

Tän postauksen kuvat on jo syksyltä, koska viime aikoina ei ole ollut oikeastaan yhtään inspiraatiota asujen suhteen. Kuten ei oikein bloginkaan suhteen. Tai oikeastaan muutenkaan. En oo kokenut itseäni hetkeen inspiroituneeksi. Yksi iso vaikutus on varmasti blogien hiljenemisellä, josta puhuinkin enemmän tässä postauksessa. Toivon, että saisin pientä inspiraation kipinää kevään edetessä ja auringonvalon lisääntyessä. Yleensä niin käy joka kevät, joten sitä odotellessa!

Yksi asia millä yritin hakea vähän lisää inspiraatiota tähän bloggaamiseen oli muutamat pienet muutokset mitä tein ulkoasuun. Meinasin ensin laittaa koko ulkoasun uusiksi, mutta en oikein osannut päättää mitä halusin, joten tällä mennään toistaiseksi. Mitäs tykkäät muutoksista? Pst! Jos sulla on jotain ehdotuksia tai toiveita blogin ulkoasun suhteen niin kerro ihmeessä!
Kuvat: Marianne
Onko siellä muita, joilla on kausia kun ei vaan mikään oikein inspiroi?
Mä jään nyt odottelemaan sen inspiraatio-kärpäsen puraisua! Kuullaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan