Hemmottelua hiuksille | BetteBox

17.2.2019

*Yhteistyössä BetteBoxin kanssa
Taas kilahti luukusta tämän kuun BetteBox. Tämän kuun boksista oli jo ennakkoon tiedossa, että boksi tulee keskittymään hiusten hemmotteluun ja niinhän sieltä löytyikin uusia tuotteita hiuksille testiin. Mennään kurkkaamaan mitä boksista löytyi.


Hiusten hemmottelua

Bio2You Hiusnaamio | "Silkkiproteiinia ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote tekee hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät."

Rakastan kokeilla hiusnaamioita. Mun oma hius on aika kiiltävä ja pehmeä, joten en odota tän tekevän ihmeitä mun hiuksille, mutta ihana silti päästä tämänkin parissa viettämään pieniä hemmotteluhetkiä!

Keratin shampoo & tehohoito | "Shampoo vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa huokosia vaalennettuja tai värjättyjä hiuksia." "Tehohoito hoito tasapainottaa värjättyjen hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa"

Nämä tuotteet aiheutti mulle ison hämmennyksen pakettia avatessani. Miten mulle tuli blondeille hiuksille suunnattuja tuotteita? No, sitten selviskin, että nää sopii kaikille hiuksille, myös värjätyille.

XZ Hiuskiinne | "Tuote antaa erittäin voimakkaan pidon ja onkin ihanteellinen viimeistelyyn"

En käytä hiuslakkaa oikeastaan ikinä.. :D Saatankin antaa tän eteenpäin! :)
Lumene Kosteuttava silmänympärysvoide | "Kaikenikäisille sopiva kevyt ja hajusteeton silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ihanteellisesti ja imeytyy nopeasti."

En ole koskaan käyttänyt silmänympärysvoidetta, eikä olisi tullut mieleenkään itse ostaa. Tämä on taas täydellinen esimerkki tästä boksista, kuinka pääsee testaamaan ihan uusia tuotteita ja kenties löytää uusia lemppareita!

Magnesium | "...on luonnollinen tapa täydentää elimistön magnesiumvarastoja ja estää lihaskramppeja, suonenvetoja sekä raajojen puutumista. Magnesium on myös tärkeä sydämen ja hermoston toiminnalle ja rentouttaa lihaksia."

En onneksi kärsi lihaskrampeista enkä suonenvedoista, mutta mulla on ongelmia mun hartioiden kanssa. Ne on jatkuvasti jumissa ja kipeät enkä malta odottaa, olisiko tästä apua siihen.


Oli ihan super kiva yllätys, että boksista löytyi hiustuotteiden lisäksi pari muutakin tuotetta! Tykkäsin kyllä tämän kuun boksista, on ihana päästä vähän hemmottelemaan hiuksia! Ens kuun boksista toivon kosmetiikkaa, jään mielenkiinnolla odottamaan!

Pst! Tein tämän kuun boksista myös videon, jonka pääset katsomaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan