Voihan stressi

9.11.2018

Mä oon ollut viime viikkoina ihan super stressaantunut. Työasiat sekä siinä ohessa kouluasiat sekä liian monta päällekkäistä yhteistyötä on saanut mut nyt ihan hermoromahduksen partaalle. Oon super ilonen siitä, että oon saanut tuotettua teille nyt tosi hyvin sisältöä. Mutta nyt on vaan ollut ihan liikaa kaikkea. Ajattelinkin, että pieni breikki olisi nyt paikallaan. Haluun keskittyä nyt töihin ja saada sen puolesta nyt asiat kondikseen. Haluan myös suorittaa tutkinnon kunnialla loppuun, jota ei onneksi ole enää paljoa jäljellä! En osaa sanoa kauanko pidän taukoa, se voi olla viikon tai kaksi. Tai saatan tehdä pari postaustakin välillä, mutta nyt hetki otetaan iisimmin! Mä palailen, kun täällä on asiat hieman rauhoittunut! Kuullaan taas pian!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan