Mökkeilyä Leivonmäellä

24.6.2018

*Yhteistyössä LomaLeivo
Voi vitsi miten huikea viikonloppu vietettiinkään blogimimmien kanssa viikko takaperin… Ollaan siis aiemminkin järkkäilty yhteisiä tapaamisia, mutta tällä kertaa halutiin järjestää yhteistä aikaa niin, ettei ole liian tiukka aikataulu ja ehtii ajan kanssa tutustua toisiin. Siksipä varattiinkin pari mökkiä kokonaiseksi viikonlopuksi. Vietettiin siis viikonloppua Leivonmäellä LomaLeivon mökeissä. Majoitus järjestyi heidän kanssaan yhteistyön merkeissä, saatiin alennusta hinnasta. Eikä kyllä paljon upeammat puitteet olisi voinut olla. Vaikka mökkeilyssä usein kaipaa järvenrantaa, niin eipä kyllä silti haitannut ettei mökkimme olleet järven rannassa. Kummassakin mökissä oli ihanat porealtaat ja järvenrantakin oli kuitenkin parin sadan metrin päässä! Porealtaissa tuli kyllä istuttua monta tuntia ja uskaltauduin myös järveen uimaan, nyt on talviturkki heitetty! Majoituksesta pitää kyllä vielä sen verran sanoa, että mökkien omistaja oli niin ihanan lämminhenkinen ihminen ja hän kyllä sai ainakin mut tuntemaan itseni erittäin tervetulleeksi. Hän myös teki itse meille lauantai-aamuksi aamupalan. Samalla hän kertoi tilan historiaa & päästiin katsomaan lampaita. En voi kuin suositella tuota paikkaa. Jos haluat mökkeilemään, niin suosittelen kurkkaamaan heidän sivut täältä.

Mitä viikonloppuun sitten ehti sisältyä? 
Grillattiin useaan otteeseen, kuvailtiin tottakai paljon, pelailtiin, porealtailtiin useita tunteja, naurettiin ja nautittiin. Oli kyllä ihanan rentouttava viikonloppu eikä tän ajoitus olis voinut olla parempi. Viime viikkoina oli ollut aika paljon kiirettä ja stressiä. Mutta perjantai-iltana porealtaassa, saunassa käyneenä, viinilasi kädessä, huipputyyppejä ympärillä - siinä vaiheessa tuli tosi rentoutunut ja onnellinen fiilis.
Kuvassa vasemmalta oikealle Miina, minä, Laura, Marianne ja Pilvi.
Nämä ylläolevat viisi kuvaa on ottanut Helmi Hytti.

Niin ihana viikonloppu oli, kiitos jokaiselle mimmille, ketkä olitte mukana tekemässä viikonlopusta unohtumattoman! Tällaisia täytyy järjestää vielä ehdottomasti lisää! Iso kiitos vielä myös LomaLeivolle! Jos sua kiinnostaa katsoa fiilistelyvideo viikonlopusta, niin pääset katsomaan sen tästä!


Tässä vielä muiden tytsyjen postauksia viikonlopusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan