Ydinpommeja & ryöstöjä

28.5.2018

Pääsin viime torstaina WayOutin meille somevaikuttajille järjestettyyn VIP-avajaisiltaan. Jyväskylään siis aukesi uusi WayOut ja he halusivat kutsua meidät testailemaan huoneita. Kyseessähän on siis huonepakopeli, enkä ollut koskaan ennen vielä käynyt vastaavassa. Päästiin kokeilemaan Nuclear Disaster & Diamond Heist huoneet. Nuclear Disasterissa piti estää ydinpommin räjähdys ja Diamond Heistissä piti varastaa timantti. Nuclear Disaster päästiin hienosti läpi, mutta Diamond Heist jäi ihan pientä vaille, mutta ei ihan ehditty. Mua ennakkoon vähän jänskätti kuinka käy paniikkihäiriön ja lievän ahtaan paikan kammon kanssa, kun meidät suljetaan tunniksi huoneeseen. Mutta mua ei ahdistanut yhtään ja pelit oli todella kivoja! Ne ylitti mun odotukset kyllä! Tekis heti mieli mennä testaamaan muitakin huoneita! :D
Meille oli pelien lisäksi järjestetty kolmen ruokalajin illallinen juomineen. Vitsi miten olikin hyvää ruokaa & oli mukava, kun siinä sitten ehti vähän jutella kaikkien kanssa paremmin. Oli kyllä ehkä mukavin ilta pitkään aikaan! Ihan super iso kiitos WayOutille tästä illasta!
Just to be clear. Meiltä ei ole siis vaadittu postauksia, mutta halusin ehdottomasti tehdä, koska oli niin mukavaa! Suosittelen ihmeessä kokeilemaan noita pelejä, varsinkin toi Diamond Heist oli ihan super kiva!

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä kivaa! Kiitos seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oli kyllä mukava ilta! :)

   Poista
 2. Kiitos seurasta, oli kiva ilta! Ja käykää ehdottomasti kokeilemassa seuraavaksi Prison break, se oli mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oli kyllä tosi kiva ilta! :) Pitää käydä ja mua kiinnostaisi testata myös se Hangover! :)

   Poista
 3. Pakopelit ovat kyllä hauskoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! :) Tuun ehdottomasti menemään pian uudestaan pelailemaan! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan