Pois mukavuusalueelta | Asu

25.4.2018

Oon jo pidempään harkinnut tällaisen "bloggaajalätsän" hankkimista. Nyt mä sitten vihdoin sellaisen hommasin. Hatuilla on mun mielestä niin helppo saada asuihin vähän jotain extraa. En oo tottunut kuitenkaan käyttämään hattuja, joten tää on vähän ulkona mun mukavuusalueelta. Mutta ehkä mä vielä jonain päivänä osaan käyttää hattuja, niin ku oisin käyttäny niitä aina. Who knows? Välillä on kuitenkin kiva kokeilla uutta! 


Lätsä H&M | Takki H&M | Paita Forever21 | Neule H&M
Farkut 2nd hand | Kengät Skopunkten
Mitäs tykkäät asusta? Yay or Nay?

6 kommenttia:

 1. Kiva kippis lippis, en kyl tiiä onko se blogilätsä vaa iha nykyaikainen baskeri :) ei oikeen normi lippis menis noilla vaatteilla ehkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin :D Oon kyllä monen ihmisen sanovan tota bloggaajahatuksi :D

   Poista
 2. Ehdottomasti yay! <3 Tosi kivoja kuvia, ja tuo hattu sopii siulle kyllä hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tää asu! Itsekin ostin tänä keväänä vastaavan lätsän, mutta ruutukuosisena. Oon tykännyt siitä myös paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Aijaa! Empä oo ite vielä törmännyt tollasiin ruutukuosilla, mutta se on varmasti söpö! Oon ihan hurahtanut ruutuun ja raitaan! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan