Uusi ulkoasu

30.3.2018

Näin kevään tullen tulee aina sellainen inspiraatio sellaiseen elämän eri juttujen päivittämiseen. Kuten vaatekaapin päivitys keväisemmäksi, uusi hiusväri tai sitten vaikka uusi ulkoasu blogiin. Mä valitsin tähän hetkeen noista ton viimeisen. Ulkoasu siis muuttui. Vaikka tykkäsin edellisestäkin niin jotenkin tää on paljon raikkaampi. Banneri vaatii vielä hienosäätöä, mutta siitäkin saadaan ajan kanssa täydellinen! Yritin asetella kaikki jutskut suunnilleen samoille paikoille, missä ne oli edellisessäkin ulkoasussa, joten toivottavasti löydätte kaiken! Mutta mitäs pidätte?
Mun olisi tarkoitus hommata nyt tässä kevään aikana myös oma domain - infoon siitä sitten heti kun tiedän, milloin sen ehdin ostaa ja asentaa! :)

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tää uusi ulkoasu!! Hyvältä näyttää ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihanan selkeä ja kaunis ulkoasu! ♥ Täällä kaipaillaan myös kevään myötä jotain uutta ja freesiä, joko blogiin tai sitten sinne vaatekaappiin! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tää uus ulkoasu, niin fresh ♥

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi ei, en huomaa eroa kun en muista miltä vanha näytti enää :C Mutta domaini on ihan kiva, eihän se ole kun se suora linkki millä pääsee sivupohjaan mutta eipä ne enää kovin kalliita taida olla niin se on helppo ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei :( Kyllä tähän aika selkeä ero tuli jos yhtään muistaa vanhaa :) Joo ei onneks ookkaan! :)

   Poista
 5. Aivan ihana uusi ulkoasu! Niin raikas! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan