Updated office

12.1.2018

Aina näin uuden vuoden alkaessa tekee mieli uudistaa vaikka ja mitä. Nyt muutin vähän sisustusta. Purettuani joulukuusen (ihmeen ajoissa maltoin!) laitoin siitä jääneet valot tuonne verhon taakse ja halusin myös vaihtaa vähän järjestystä. Tästä mun uudesta toimistopisteestä, joka toimii myös meikkauspisteenä, tuli mun mielestä ihan super kiva! Noi valot tuo mun mielestä ihan super ihanasti tunnelmaa. Kyllä nyt kelpaa tässä kirjoitella teille postauksia!

Kiinnostaisko teitä nähdä päivitettyä kotipostausta? Voisin tehdä sen heti kunhan saan yksille tauluille kehykset ja ne seinälle, jos teitä kiinnostais nähdä miltä täällä taas näyttää!

Ps. Muistathan liittyä lukijaksi Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta?

12 kommenttia:

 1. Onpas kivannäköinen toimistonurkkaus! Jotenkin ihanan harmoninen että tossa varmasti kelpaa tehdä hommia! :) Ja kotipostaus kiinnostaa ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla, teen sen sitten heti kunhan saan tauluihin kehykset! :)

   Poista
 2. Tosi ihana tää sun nurkkaus! Mulla ei ole mitään paikkaa läppärille, se harmittaa. Meille ei oikeastaan enää mahdu työpöytää, joten seuraava askel on kyllä nyt valitettavasti tehtävä johonkin muuhun suuntaan sitten tosta asunnosta että voi saada jotain tämmöstä kivaa ja kaunista :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) No voi harmi. Etköhän sä jonkun ratkaisun keksi! :)

   Poista
 3. Hei ihanat noi valot! Tuollaisista mäkin oon haaveillut jo pitkään, mutta en oo tiennyt miten tän toteuttaisi :D Miten sä siis käytännössä ripustit noi valot tonne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Laitoin ne roikkumaan verhonipsuista samalla kun laitoin verhot! :) Ja ainakin toistaseks ne on pysynytkin siellä! :D

   Poista
 4. Siis apua miten ihana!! Taidan tehdä omaan huoneeseen jotain samantapaista kun noi sun verhon takana olevat valot, oon nimittäin miettinyt jo jonkin aikaa, mitä tehdä kuusenvaloille :D Supersuloinen työnurkkaus ylipäätään. Olis kiva nähdä enemmänkin teidän kotia just vaikka kotipostauksen muodossa :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Ei muutakun virittelemään! :) Teen sen mahdollisimman pian! :)

   Poista
 5. Vitsit miten ihanan näköinen toimistopiste!! <3

  www.nouw.com/miinakaroliina

  VastaaPoista
 6. Ompas ihana toimistonurkkaus, tykkään! <3

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan