Kun kaikki ei aina mene putkeen...

21.1.2018

Tiedättekö sen hetken kun epätoivo iskee? Ennen näitä asukuvia muhun iski iso epätoivo. Nää kuvat on otettu meidän kotikodin läheltä. Menin sinne viikonlopuksi enkä koskaan ota mukaan mitään kauhean edustavia vaatteita, yleensä nappaan vaan mahdollisimman rennot vaatteet mukaan. Niin tein tälläkin kertaa. Tosi siitä meinasikin koitua ongelmia. Tuuli laitto mulle viestiä, että tulee viikonloppuna myös porukoilleen sinne suunnille, että käydäänkö ottamassa asukuvia. No enhän mä tietenkään halua jättää tilaisuutta käyttämättä! Kunnes tajusin mikä mun vaatesaldo oli. Oon aikasemmin vienyt isän luokse sellaisia vaatteita, joita ei tuu hirveästi käytettyä, mutta joista en halua vielä luopua - ihan sellaisten tilaisuuksien varalle, että jos unohdan esimerkiksi pakata jotain mukaan. Niistä vaatteista mun piti nyt sitten saada asu koottua. Ihmeen kaupalla sain kun sainkin!

Eihän se myöskään riittänyt, että oli vuosisadan vaatekriisi, niin enhän mä ollut pakannut mukaan suoristusrautaa enkä kiharrinta ja jotain oli pakko hiuksille saada tehtyä! Luojalle kiitos äidin vanha ilmakiharrin vielä toimi ja sain pelastettua itseni tukkakriisillä. Lopuks heitin vielä pipon päähän ja voilá!

Eikä siinä tietystikään vielä kaikki! Mun kamerasta oli myös akku loppu, mutta onneks saatiin kuvat otettua Tuulin kameralla & vitsi miten tulikaan ikävä järkkäriä. Kattokaa nyt näitä kuvia. Tällästä tulosta en sais ikinä pokkarilla aikaan. Järkkärikuume sytty siis uudelleen...

Muistakaa siis se, että kauniiden blogikuvien takana kaikki ei aina suju ihan ongelmitta. Ennen kuvia kärsin jos jonkinmoisesta kriisistä ja kuvien ottohetkellä meidän molempien sormet jäätyi aika pahasti! Halusin vaan kertoa & muistutella, että kaikki ei aina ole niin helppoa vaikka se vois ulospäin siltä näyttää!
Takki, farkut, kengät & pipo H&M | Hanskat Ebay | Huivi GinaTricot | Paita SpiritStore
Kuvat: Tuuli
Super ihanaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Kivat kuvat, järkkäri kyllä tekee okeen kviaa bokehia. Täytyy vaan varoa noin tummassa asussa ettei toi lumi sitten pala puhki kuvissa ja tee asua/ihmistä/kohdetta entistä tummemmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep. Lumikuvat ei oo kuvanmuokkauksessa sieltä helpoimmasta päästä, mutta onnistuin kyllä mielestäni hyvin! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! Varsinkin talvella kuvien ottaminen on tuskaa kun sormet jäätyy ja on muutenkin niin kylmä! Lumi tuo kuitenkin aina kivan lisäyksen kuviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) No jep! No niin tuo! :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! Oot muutenkin tosi kaunis. :3

  VastaaPoista
 4. Lumi kuvien kuvaaminen on kyllä tosi haastavaa, tiedän tunteen! :D Oot kyllä silti onnistunut hyvin, upeita kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan