Paljonko blogiin kuluu aikaa?

27.1.2018

Miten paljon blogia varten kuluu aikaa viikossa? Mä laskin.
Kaiken kaikkiaan viikon aikana käytin blogia varten aikaani 13h 40minuuttia, huh! Kuvien ottamiseen & muokkaamiseen meni 5h & postausten kirjoitteluun upposi 5h 30min. Tähän harrastukseen saa kyllä uppoamaan aikaa. Tämäkään ei ollut edes blogipainotteisin viikkoni. Tämä on kuitenkin ehkä sitä keskivertoa. Halusin tehdä tälläisen tarkastelun ihan jo mielenkiinnosta. Mitäpä te tykkäsitte?

18 kommenttia:

 1. Tää oli kyl tosi mielenkiintonen postaus ja kiva pieni kurkistus sun bloggaamiseen. Tää on viel tosi kivasti toteutettu :D Sitä ei oikeasti tajuakaan kuinka paljon aikaa blogin ylläpitämiseen menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla hyvää palautetta & että tykkäsit! :) No jep! Oli kyllä mielenkiintoista päästä itekin vähän tarkastelemaan! :)

   Poista
 2. Olipa mielenkiintoinen postaus! Kiinnostaa aina tietää, kuinka kauan muilla menee tähän blogitouhuun :) Itselläkin menee viikossa suunnilleen saman verran aikaa - yllättävän paljon!

  VastaaPoista
 3. Todella paljon kyllä menee sulla aikaa blogin puolella, mä otan kuvia aina arjen mukana enkä koskaan oo erityisemmin miettinyt, kuvien muokkaamiseenkaan en saisi noin paljon ikinä kulutettua aikaa. Mutta kirjoittaminen ja luonnostelu, saattaa olla samaan aikaan sikana postauksia odottamassa luonnoksina tai ajastuksina ja lopulta jonkin jo valmiin osalta meneekin tekstit kokonaan uusiksi. Ne on vaikeimpia mulle, mutta vähän myös noi kuvat kun ei miestä oikein aina huvita ottaa semmosia asuilukuvia eikä viitsisi painostaa ketään kaveria, sillä heistä kukaan ei bloggaa.

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) Meitä on niin monenlaisia! :) Sen lisäks, että blogi on mulle rakkain harrastus niin mulla on myös sellainen elämäntilanne tällä hetkellä, että mulla on onneksi aikaa panostaa tähän! :) Voithan sä silti kysyä jotain kaveria? Jotain saattaisi kiinnostaa kuvaaminen, vaikkei muuten bloggaakkaan? :)

   Poista
 4. Oli kyllä mielenkiintoista lukea tätä! Itsellä vaihtelee tosi paljon kuinka kauan per viikko kuluu bloggaamiseen kun päivittelytahtikin heittelee aika paljon... Mut samoissa lukemissa varmaan huidellaan jos useampi postaus tulee tehtyä viikon aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! :) Okei! :)

   Poista
 5. Tätä oli tosi mielenkiintoista lukea! Välillä sitä tosiaan miettii kauanko omaan blogiin menee aikaa, mutta koskaan sitä ei ole kyllä tullut laskettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) No niimpä! Oli kiva tehdä tää jo ihan omasta mielenkiinnosta! :)

   Poista
 6. Ohhoh, olipas kiva postausidea! <3 En oo aikaisemmin tälläiseen törmännyt! Voisin itsekin huvin vuoksi kartoittaa omaa bloggaamiseen käyttämääni aikaa! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)<3 Jep, mäkään en ollut aiemmin! :) Joo, tätä oli kyllä mielenkiintosta tehdä! :)

   Poista
 7. Tosi erilainen ja mielenkiintoinen postaus :)

  VastaaPoista
 8. Nää listat on mielenkiintoisia jo siitä syystä, että näkee itse, miten paljon aikaa kuluttaa blogiin :-) lukijalle se taas avaa silmiä, että yhteenkin postaukseen pystyy uppoamaan aikaa!

  VastaaPoista
 9. Hyvä ja mielenkiintoinen postaus! :) Haluaisin itsekin ihan mielenkiinnosta kirjata ylös paljonko aikaa itsellä kuluu :D

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan