Häämessuille lippuja | Arvonta

25.1.2018

Mun rakas ystäväni kihlautui viime kesänä. Ystäväni ei ollut kyllä varmasti ainut, joka alkoi unelmoimaan häistä. Tokihan olen aina unelmoinut omasta täydellisestä prinsessapäivästä. Kunnolla en ala niistä vielä haaveilemaan, ensin pitäisi löytää se oma sielunkumppani, ennenkö voisi pitää omia häitä edes mahdollisuutena! :D Mutta aina saa unelmoida! Joka tapauksessa puhuttiin jo aikaisemmin, että haluttaisiin mennä Jyväskylässä 17.2 järjestettäville häämessuille ihastelemaan. Ollaankin menossa sinne & sain myös teille kolme (3) lippua arvottavaksi! Liput on siis pääsyliput 17.2 Jyväskylässä järjestettäviin häämessuihin. Nyt sulla on mahdollisuus voittaa liput sinne! Mikäli sua kiinnostaisi lähteä katsomaan mitä kaikkea messuilta löytyy niin osallistu ihmeessä!

Osallistumisohjeet:
Sinulla on mahdollisuus saada kaksi arpaa. 1 arvan saat, jos seuraat blogiani Bloggerissa, Blogit.fi tai Bloglovinissa. Toisen arvan saat, jos seuraat blogiani myös Facebookissa. Kommentoithan alle myös toimivan sähköpostiosoitteesi, monellako arvalla olet mukana & missä seuraat ja millä nimellä! Arvonta päättyy 7.2 klo 21. Muistathan tarkkailla sitten sähköpostiasi!
Onnea arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Yhdellä arvalla mukana, seuraan bloglovinissa! :)

  salla.monkkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. 2 arvalla mukana, seuraan Facebookissa sekä Blogit.fi:ssä omalla nimelläni. :)

  henna_sarja@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Apua miten upea arvonta, olis niin ihana päästä paikan päälle, sillä mä oon yhdenlainen häähullu ♥ :D Oon mukana yhdellä arvalla ja seuraan sua täällä Bloggerissa. Seuraan täällä juuri tällä samalla nimellä, kun tätä kommenttia kirjoitan eli nimellä Ella.

  ella.malinen@hotmail.fi


  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogger-lukijana yhdellä arvalla mukaan! :) elli.leppiniemi@live.fi

  VastaaPoista
 6. Mukana todellakin! Bloglovinin kautta seuraan ja myös fb:ssä :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan