2018 inspo

3.1.2018

kuva 1. täältä | 2. täältä | 3. täältä | 4. täältä | 5. täältä | 6. täältä

Tavotteita vuodelle 2018:

Kokonaisvaltainen hyvinvointi - terveellisemmät elämäntavat ja henkiseen hyvinvointiin panostus. Tavoitteena olis palailla pikkuhiljaa salitreenien pariin ja tehdä muutoksia ruokavalioon. 
Lue enemmän - haluan löytää lisää hyviä kirjoja luettavaksi. Lukuinto olis taas kova ja haluaisinkin viettää enemmän aikaa kirjan kanssa kuin somessa.
 Tee kodista vieläkin viihtyisämpi - kodin sisustaminen on ikuisuusprojekti ja nytkin mulla on pari prokkista mielessä & pari taulua odottaa kehyksiä ja seinälle pääsemistä.
 Blogin kehitys - tämä on kyllä toinen ikuisuusprojekti ja tässä haluaa kehittyä koko ajan. Nyt mulla on taas hieman selvempi mihin suuntaan haluan tätä blogia viedä!
Toivon inspiraatiota ja ihania asioita tulevalle vuodelle!

Millaisia juttuja te toivotte tulevalta vuodelta?

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti onnistut tavoitteissasi ja pidät motivaation yllä! Pitäs vaa koittaa aina parempaan oloon ja asioihin, joista tulee itselle hyvä mieli :) Toivon myös itse pääseväni enemmän tällaiseen yhtenäiseen ja ihanaan feediin blogissa, sulla on ainakin tosi harmoninen ja vastaavia postauksia aina -joten blogi on helppolukuinen. Omani on semmonen sillisalaatti x)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Sun kommentti piristi kyllä paljon!♥
   Ei muuta kuin nyt etsimään sellaista omaa inspiraatiota ja tyyliä, kyllä se sieltä löytyy! :)

   Poista
 2. Oi ihanaa, voin samaistua näihin kaikkiin! Etenkin toi henkinen hyvinvointi on mulla isossa roolissa tänä vuonna. Henkisen hyvinvoinnin kehittämisen kautta on sitten myös helpompi lähteä kohentamaan sitä fyysistä hyvinvointia. Noi kaksi kun niin monesti kulkee käsi kädessä. Parempi mieli pistää tekemään parempia elämäntapa valintoja. =)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan