Inspiroivimmat blogit x 3

30.9.2017

Halusin tulla esittelemään teille mun lemppariblogit, jotka inspiroi mua todella paljon. Kuvia klikkaamalla pääset tutustumaan blogiin.♡
Mariannan blogia olen lukenut jo monta vuotta - en edes tiedä kuinka monta. Ainakin yläasteelta asti! Rakastan Mariannan kuvia, ne on upeita. Vaikka Marianna ottaisi kuvan omasta olohuoneestaan tai aamupalastaan, kuvat on aina toinen toistaan upeampia. Siitä saa hurjasti inspiraatiota myös omaan kuvaamiseen. Tykkään myös Mariannan teksteistä ja koska rakastan englantia, luen yleensä vain postauksen englannin kielisen osuuden, haha!
Ihana Johanna♡ Hänestä huokuu niin ihanan ystävällinen ja positiivinen fiilis! Koko blogi on ihana hyvän tuulen blogi ja nuo kuvat! Johanna saa luotua kuvaan kuin kuvaan aivan upean tunnelman! Tätä blogia on aika vaikea lukea ilman, että tulee hyvä fiilis. Tätä blogia olen lukenut myös tooodella kauan, tämä on myös pitkäaikainen suosikkini♡

Sonjan blogissa on kauniita & mielenkiintoisia kuvia! Tykkään Sonjan tavasta ottaa kuvia & tykkään, että blogista löytyy usein myös kollaaseja. Blogissa on myös kivoja ja mielenkiintoisia postauksia! Sonjan blogi on jollain tavalla paljon samaistuttavampi kuin Johannan & Mariannan, joissa pääsee seurailemaan upeita matkoja esimerkiksi New Yorkiin tai Malediiveille! Sonjan blogissa näkyy kivoja vähän arkisempia juttuja; kirjasuosikkeja, ostoksia, perus arkikuulumisia, asukuvia & vaikka mitä muuta. On kiva selailla myös toisten elämää & arkea, johon pystyy samaistumaan. Tätäkin blogia olen itseasiassa seurannut jo monta vuotta!

10 kommenttia:

 1. kiinostava postaus! En viitsinyt ensimmäistä avata sillä blogin verkkosivuille ei pysty muodostamaan turvallista yhteyttä mutta nuo toiset tulee katsottua :)

  ~ Finnlandsnorsk ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aijaa, ompa hassua! Noniin! :)

   Poista
 2. Tosi kivasti kerrottu näistä blogeista! Pitääpä käydä kurkkaamassa jokainen :)

  mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Aika huikeeta löytää oma bloginsa kahden muun blogin rinnalta, jotka on itselle kans ihan niitä ykköslemppareita! :) Mariannan ja Johannan blogit on ehdottomasti mulle niitä, joiden postauksia tulee luettua vuosi toisensa jälkeen ja joihin ei vaan kyllästy. Kiitos siis tästä! ♥ :)

  VastaaPoista
 4. Pus!!! <3 Kiitos ihana!!

  VastaaPoista
 5. Oi olipas ihana postaus! Löysin myös uusia blogeja omalle lukulistalle! :)

  heidikauremaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan