Essence lip products

23.9.2017

Oon jo pitkään miettinyt, että haluaisin jollain tavalla esitellä teille mun meikkikokoelmaa. Mikään suuren suuri se ei ole, mutta aika iso ja sekava postaus tulisi, jos kaikki esittelisin samassa. Ajattelinkin, että teen teille postauksia pienissä palasissa ja tänään aloitetaan Essencen huulituotteista. Tykkään Essencen tuotteista tosi paljon. Hinta-laatusuhde on älyttömän hyvä, vaikka ihan joka kerta ostokset ei ole ihan jättipotteja - monta kertaa tulee silti löydettyä miellyttäviä juttuja!

Nämä kaksi on Essencen "perus huulipunia", jotka kulkee nimellä Ultra Last Instant Lip Colour - huh mikä nimi. Tykkään näistä sävyistä tosi paljon ja nää on mukavan tuntuisia huulilla! Pysyvyys ei ole mikään kummoinen, mutta arkikäytössä se ei mua ainakaan haittaa. Huulipuna laukkuun ja sitä voi aina välillä sipaista huulille. Nää sävyt on arkisia ja tykkään tälläisistä ns. suht neutraaleista sävyistä senkin takia, että sitten kun se kuluu, se kuluminen ei näy ihan niin järkyttävästi. Hintaa näiltä löytyy joku alle 3€.
Kolmonen kuuluu Essencen Sheer & Shine sarjaan ja tää sävy on ihana. Hyvin saman tyylinen sävyltään, kuin pysyvyydeltään kahden edellisen kanssa. N. 2,50€ Nelonen eli Water Kiss Glossy Lip Colour on mun ensimmäinen huulikiilto piiitkään aikaan. Ostin sen kesällä ja ajattelin, että se olisi kivan raikas ja onhan se! Koostumus on lisäksi super mukava huulilla, en osaa edes oikein kuvailla sitä. Tykkään!! N. 2,90€
Vitonen on mun ainut Essencen huultenrajauskynä. Tykkään tästä sävystä hurjasti. Pysyvyydestä en osaa sanoa, koska tätä ei vaan ole tullut käytettyä. Tykkään koostumuksesta! Alle 2€. Kutonen on Essencen Glossy Stick. Sävy on omaan makuuni vähän liian Barbi-pinkki, joten tätäkään ei ole tullut kauheasti käytettyä. Koostumus on kiva ja pysyvyydestä en tiedä, kun ei ole tullut käytettyä, voi sentään! :D Tykkään tästä kynämäisestä tyylistä, tosi helppo levittää! Alle 2€

Seiskan sävy on i-ha-na! Tää on just semmonen syksyn sävy! Tää on myös tälläinen kynämäinen ja tykkään kyllä tästä. Kauhean tarkkaa tällä ei saa tehtyä, mutta huultenrajauskynää alle niin se helpottaa! N. 1,70€ Kasi on Matt Matt Matt huulikiilto ja myös super kaunis syksyinen sävy. Tuoksuu vähän jollekin karkille. Tän koostumus on vähän paksumpaa ja tuo aplikaattori vähän kömpelö. Levitys on siis vähän hankalaa ja tarkkaa tälläkään ei saa. Koostumus tuntuu kuitenkin kivalle huulilla. Ei tunnu liian kuivalta, mutta ei myöskään kuivu ihan kokonaan.  Alle 3€

Kiinnostaisko teitä nähdä huulituotteista sellaista syksy editionia? Tai muilta merkeiltä kokoelmaa? Vai oliko postaus ihan huti, let me know! :)

Pst. Oottehan muistanut käydä jo heittää kysymyksiä tähän postaukseen?

2 kommenttia:

 1. Vaaleanpunasemmat sävyt omaan mieleen, jotenkin huulituotteita tulee pidettyä todella vähän, joten ei näin paljon tulisi kotiin hankittua näitä edullisia vaan muutamia 'laadukkaampia' omaksi suosikeiksi tulleita hankkisin :) ehkä useamman sävyn postaus voisi kiinostaa sillä näistä kumpaakaan en itse väriltä jotenkaan ostaisi?

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) Ite tulee ostettua just noita edullisempia. Macin tuotteita haluan kyllä ehdottomasti hankkia, kunhan se tänne saapuu! :) Voin tehdä lisää postauksia aiheesta, kunhan keksin millä tyylillä toteutan! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan