Sarjasuositus: When calls the heart

28.8.2017

Mä huomaan välillä katsovani sarjoja, joita muut mun ikäiset ei välttämättä katsois. Yhtenä esimerkkinä Lemmen viemää. Sitä ei kyllä valitettavasti tuu kovin usein enää seurattua, en vaan ikinä muista, heh! Nyt oon koukuttunut taas yhteen sarjaan, joka ei taida kauheasti olla ihmisten huulilla, joten et välttämättä ole kuullut tästä!
Sarja on siis When calls the heart. Sarja kertoo Elizabethistä, joka muuttaa suurkaupungin hienostoelämästä pieneen kaivoskylään opettajaksi. Tapahtumat sijoittuvat Kanadaan 1900-luvun alkuun. Mua on aina kiehtonut historia ja miten erilaista elämä on ollut ennen vanhaan.
Tää sarja on ihana hyvän tuulen sarja, vaikka tässä on surullisiakin käänteitä, niin hyvin usein huomaan katsovani tätä hymy huulilla. Juonen lisäksi on kiva seurata, millaista elämä oli siihen aikaan ja mielenkiintoista huomata kehitystä, kuten sähköjen tuleminen ja autot!
When calls the heart
When calls the heart
Kuvat täältä ja täältä.
Sarjasta löytyy mielenkiintosia hahmoja, romantiikkaa, historiaa, juonenkäänteitä ja takuuvarma hymy huulille. Kuulostaa hyvältä vai mitä?

22 kommenttia:

 1. Semmonen espanjalainen mikä tuli yleltä ja nyt on netflixissä kun gran hotel on myös ihana vaikken normaalisti semmosta katsoisi, varmasti saman tyyppinen kuin tämä!

  VastaaPoista
 2. Luulin et oon ainut kuka tätä on kattonu mut nähtävästi en! Tää on ihan super hyvä :-D
  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sulla on todella todella kaunis blogi! Itsekin ajattelin laittaa hyvin pian omia sarja suosituksia, mutta tätä ei itseltä löytynyt, joten pitääkin katsoa muutama jakso :) Voit käydä myös katsomassa blogiani https://jessyina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Suosittelen kovasti! :) Pitää käydä kurkkaamassa! :)

   Poista
 4. En oo koskaan kuullutkaan kyseisestä sarjasta :D Pitää tutustua paremmin tähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustu ihmeessä, ite tykkään tosi paljon! :)

   Poista
 5. Ihan uusi tuttavuus! Mutta kuulostaa mielenkiintoiselta! Ehdottomasti täytyy katsoa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, tää kuulostaa siltä, että voisin tykätä katsoa! :)

  VastaaPoista
 7. Kuulosti tosi miälenkiintoselta sarjalta! Rakastan esim. Downton abbeytä, joten tää voisi olla mulle hyvä sarja katsottavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, voi olla, että tykkäisit! :) Munkin on ollu tarkotus tutustua tohon Downton Abbeyhin, mutta en ikinä saa aikaiseksi, heh! :D

   Poista
 8. Enpä oo tästä aikaisemmin kuullutkaan! Ehkä pitääkin laittaa tämä kokeiluun :-D !

  VastaaPoista
 9. Hei, kiitos sarjasuosituksesta :) ! Parin jakson jälkeen vaikuttaa tulevalle lempparille. Niin, ja kiitos kivasta blogista, löysin tänne vastikään ja jatkan kyllä ehdottomasti lukemista - joskin näin anonyyminä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Kiva kuulla, että tykkäät! :)

   Poista
 10. Kiitos sarjasuosituksesta! En olekaan kuullut tästä ennen - pitää siis tsekata, olisko mieleinen :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaa ihmeessä! :) Mä ainakin tykkään kovasti! :)

   Poista
 11. Mä katson pääasiassa sarjoja, jotka sijoittuva 1750-1960 vuosien väliin. Yleensä ne on brittiläisiä BBC:n tai ITV:n sarjoja, mutta päätin myös katsoa tämän kun se Ylellä pyöri. Tässä oli huomattavia historiallisia virheitä, esimerkiksi vaatetuksessa yms ja sarja oli huomattavan epärealistinen siinä mielessä verrattuna moniin näistä brittiläisistä laatudraamoista (jotka nekin kyllä virheitä tekevät). Siitä huolimatta, katsoin koko sarjan (ja ehkä sopivan ironisesti juuri huomasin sen Netflixissä ja ensimmäinen jakso pyöri tuossa näytöllä tämän postauksen osuessa silmiin) ja se on ihan hauskaa viihdettä kevyesti otettuna. Toisinaan seja naurattaa koska se on hauska ja toisinaan se naurattaa koska se on naurettava. Mutta lämminhenkinen se on ja ihan hyvää taustahömppää :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tästä historiallisia faktoja janoakkaan! :) Tykkään juuri enemmän siitä lämminhenkisyydestä ja siitä että yleisesti ottaen sarja sijoittuu historiaan. :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan