Poimintoja teiniajan soittolistalta

18.8.2017

En varmasti ole ainut, joka on teini-ikäisenä kuunnellut paljon musiikkia? Itse kuuntelin oikeastaan koko ajan. Kotona, koulumatkat ja usein vielä kavereidenkin kanssa välitunneillakin. Samoja biisejä tuli silloin myös luukutettua toisen lailla kuin nykyään. Siihen aikaan tuntui, ettei lempparibiiseihin kyllästy koskaan, kun taas nykyään tuntuu, että kyllästyy heti, heh. Ajattelin listata teille pari lempparibiisiä siltä ajalta ja kertoilla vähän tarinaa niiden takaa!

Yläaste aikainen "poikaystäväni" kuunteli paljon kaiken maailman DJ:den musiikkia ja tutustutti mutkin siihen maailmaan. Paljon tuli kuunneltua myös technoa.

Tää biisi soi joskus ysiluokan aikaan ihan älyttömästi joka paikassa. Olin silloin ihastunut yhteen poikaan ja mulla tuli sitten hän mieleen aina tästä biisistä!

Tää oli ihan älyttömän hyvä biisi silloin - oikeastaan vieläkin. Tää tuli muistaakseni kesän aikoihin ja tätä tuli kuunneltua ihan älyttömän paljon!

Rakastuin joskus 7-luokalla Vampyyripäiväkirjat sarjaan ihan täysillä - lempparisarja edelleen. Tää soi siinä sarjassa ja tää on ehkä koko sarjan lempparein biisi ja ehkä yks lempparibiiseistä edelleen.

Tällä kappaleella ei oikeastaan ole sen ihmeellisempää tarinaa, tää oli vaan tosi hyvä & toimii edelleenkin!

Olin yläasteella ihan hullu Twilight fani. Mulla oli seinät vuorattu Twilight-julisteilla, puhelimen & tietokoneen taustakuvatkin oli tottakai Twilight teemaisia! Olin siis ihan tosifani. Soundtrackit on kuunneltu myös moneen kertaan ja tää on ehdottomasti yks lempparibiiseistä sieltä. Pakko myöntää, että kyllä tää biisi saa vieläkin vähän herkistymään ja saa muistamaan sen kuinka ihana fiilis oli fanittaa jotain ihan täysillä! Osaispa vieläkin nauttia asioista yhtä täysillä!

Löytyykö teidän nuoruudesta samoja biisejä?

8 kommenttia:

 1. Meillä ei oo kovin suuri ikäero, noin kolme vuotta, mutta jotenkin silti tuntuu et noi oli just semmosia et ne soi kun oli jo ajokortti :D Mä kuuntelin sikana Vengaboisia ja muuta 90-luvun musiikkia tohon aikaan metallin lisäksi.. radiota ei tullut juuri kuuneltua :) Mutta kiva post, mähän voisin itsekin tehä tämmösen jos oikein kehtaisin julkistaa kaikki Britney Spears-biisit!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hei tässähän ihan mahtava postausidea, kiitos paljon! :D Mut joo, Stereo lovea huudatin myös aika usein silloin joskus ala-asteen lopussa tai yläasteen alussa :D

  VastaaPoista
 3. Stereo Lovea tuli kuunneltua täälläkin! Siis niin mahtava edelleen 👌 kiva postausidea :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten hauska idea! :D Mä kuuntelin aivan älyttömästi Nicki Minajia, jenkkiräppiä ja Kymppilinjaa! Pitää käydä kuuntelemassa vanhoja soittolistoja heti! :D

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! :D Joo Kymppilinjaa tuli kuunneltua täälläkin! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan