Juhlapäivän muistelua

5.6.2017

Viikonloppuna juhlittiin taas monia ammattiin valmistuneita sekä ylioppilaita. Tänäkään vuonna en päässyt nautiskelemaan juhlapöydän antimista, koska lähipiiriin ei sattunut valmistuneita. Tuli kuitenkin muisteltua, kuinka kaksi vuotta sitten itse sai juhlistaa valmistumista, kun valmistuin kaksoistutkinnosta. Kaksi ikimuistoista päivää. Perjantaina haettiin todistukset ja ylioppilaslakit ja lauantaina juhlittiin sitten sukulaisten ja myöhemmin illasta ystävien kanssa.
Olin niin innoissaan juhlien järjestämisestä, että aloitin varmaan jo tammikuussa suunnittelemaan juhlien väriteemaa ja koristeluita, haha! Juhlien järjestelyjen lisäksi tehtiin olohuoneeseen sinä keväänä pintaremonttia, se lisäsi aika paljon myös stressiä. Onneksi saatiin kaikki valmiiksi juhlia varten ja kaikki onnistui muutenkin tosi hyvin! 

Paljon onnea vielä kaikille valmistuneille!

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan näköiset juhlat sinulla on ollut, niin makeet nuo ilmapallot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Sain juhlavierailtakin kehuja niistä! :)

   Poista
 2. Apua miten ihanat noi ilmapallot!! Oliks teillä joku heliumin täyttöpakkaus vai täytittekö noi jossain liikkeessä? :)

  Sulla on tosi kaunis blogi muutenkin, pakko liittyä lukijaksi<3

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on itseasiassa täytetty ihan vaa ilmalla ja laitettu kattoon kaksipuolisilla tarroilla! :) Voi kiitos paljon, tervetuloa! :) <3

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan