Cozy corner

7.6.2017

Ne teistä, jotka on lukenut mun blogia pidempään, muistaa varmasti kuinka täällä meillä oli viime kesänä parveke- ja ikkunaremontti. Ennen sitä en kauheasti viettänyt aikaa parvekkeella. Seinät oli keltaista peltiä ja kaide sininen - eli ei omaan makuun kauhean viihtyisä. Parvekeremontin jälkeen parveke miellytti vihdoin silmää. Remontti valmistui vasta muistaakseni lokakuussa, joten alkoi olla jo vähän viileät säät hengailla partsilla. Tänä keväänä olen hengaillut parvekkeella aina kun on ollut vähänkin lämpimämpää. Haaveilin yhessä vaiheessa myös löhöilysohvasta parvekkeelle ja yksi sellainen hommattiinkin, mutta ylläriylläri sisustushaaveet muuttui. Halusinkin löhöilynurkan!

Joten ei muutakuin tuumasta toimeen! Yhdistin kahdesta superlonipatjasta sopivan kokoisen patjan tuonne nurkkaan, alle tuli patio, joka on ollut tuolla aiemminkin. Patjan päälle ompelin vielä lakanasta ns. "pussilakanan". Sitten paljon tyynyjä ja viltti. Tuossa on niin mukava makoilla ja syödä vaikka aamupalaa! Ai vitsi odotan vielä niitä vähän lämpöisempiä päiviä! Tyynyjen värimaailma ei ole vielä ihan sitä mitä haluaisin, mutta olen silti tyytyväinen, että nyt on löhöilynurkka! So cozy

Mulla on jo muutamat kukat parvekkeella ja tuon tuonne vielä yhden kukkapöydän, voin esitellä koko parvekkeen kunhan saan sen mieleisekseni!

4 kommenttia:

 1. Ihana! Voisin tän idean napata omallekin parvekkeelle, kun oon jo pidempään miettinyt että mitäs käyttöä sille keksisi :D Tosi nätin näköiseksi oot saanut teidän partsin :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tää on ollu kyllä kovassa käytössä - tälläkin hetkellä köllöttelen täällä! :)

   Poista
 2. Aivan ihana parveke, oispa mullakin! Ois varmasti samantyylinen löhönurkka siellä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ehkä joskus tulevaisuudessa pääset rakentaa itellesi samanlaisen! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan