Kummitusjuttuja

31.10.2016

Näin Halloweenin kunniaks halusin kertoa teille vähän kotikodin kummitteluista, joita on tapahtunut siellä jo paljon ennen munkin syntymää! Meidän perhe on kokenut niitä jo vuodesta -87.  Kuvasinkin teille siis videon missä kerron omituisista asioista, joita meillä kotona on tapahtunut, joille ei ole keksitty mitään loogista selitystä. Enjoy!Mitäs piditte? Ootteko itse kokenut yliluonnollisia asioita?

6 kommenttia:

 1. Hui, kuulostaa kyllä aika karmivalta! :D Tiedän itsekin muutaman henkilön, ketkä ovat kertoneet kohdanneensa yliluonnollisia asioita, joten ihan tuulesta temmattua nuo jutut eivät voi olla. Toisaalta itse pelkään kaikkea tuollaista, vaikka omalle kohdalleni ei ole osunutkaan mitään yliluonnollista :D Omaan sen verran vilkkaan mielikuvituksen, että olisin jo noissa mainitsemissasi tilanteissa ollut varmaan ihan paniikissa! Toisaalta ihana ajatus ja varmasti myös paikkansapitävä, että äitisi henki halusi tulla jouluksi sinne teidän luo ♥ Kiva video, ehdottomasti lisää näitä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä multakin aika vilkas mielikuvitus löytyy! :D Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Hyi kamala! Mie en kyllä uskalla miettiä tuollasia juttuja, oon sellanen jänishousu :D

  VastaaPoista
 3. Hui että! Jänniä juttuja sulle tapahtunut! :--) Todella kiva video, olis kiva kuulla lisääkin kokemuksia. Itse kyllä uskon näihin, kokemuksia kun on saanut niin paljon kuulla! Kaikkea ei ole todellakaan voinut kuvitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että tykkäsit! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan