Vinkkejä Tukholmaan?

11.9.2016

Ollaan kavereiden kanssa ottamassa pieni irtiotto arjesta ja lähdössä Tukholmaan parin viikon päästä. Olen muutamia kertoja Tukholmassa käynytkin, mutta viime kerrastakin on jo vuosia aikaa, joten kaipailtaisiin vinkkejä kivoista puistoista, kahviloista tai putiikeista. Olisi kivaa löytää kivoja paikkoja, mihin ei välttämättä perus turistina törmää. Joten jos teillä on jotain kivoja paikkoja, joissa olette käynyt tai jos sun kaveri suositellut jotain esim. kivaa kahvilaa niin kertokaa! Kaikki vinkit otetaan vastaan!

10 kommenttia:

 1. Mulla ei varsinaisesti mitään ei-turisti vinkkejä ole, mutta tuli muutama vinkki mieleen, joita itse käytän käydessäni Tukholmassa :) Ensinnäkin kannattaa käydä ostamassa Pressbyrånista metrokortit, joilla pääsee hyvin liikkeelle ympäri kaupunkia ja jäämällä eri pysäkeillä voi löytää kaikkea uutta. Toiseksi lounaspaikaksi suosittelen todella lämpimästi mun yhtä lemppari paikkaa Michelangeloa Gamla Stanissa. Siellä on todella runsas ja hyvä lounas, mutta myös ala carte -lista ja paikkana todella viihtyisä vaikkakin melko ahdas :D Ja shoppailuun suosittelen Skärholmeniin saakka matkustamista metrolla, sillä sieltä löytyy hyvin kaikki perusputiikit eikä ihan niin paljon turisteja kuin keskustassa tai ainakin näin itse olen kokenut :) Ihanaa Tukholman reissua teille ♥

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten kiva blogi, saitkin musta uuden seuraajan! :) Ja oon vähän aikaa metsästellyt nimenomaan Jyväskyläläisiä blogeja, näppärästi osui toi JKL-blogien linkki silmään täältä!! Mutta puheeksi ottaen ton Tukholman, kannattaa käydä tsekkaamassa vanhan kaupungin tunnelmalliset kahvilat! Ja jos on kova shoppailemaan, suosittelen toki ensisijaisesti käymään sellaset kaupat läpi, mitä täältä kotimaan puolelta saa ettimällä ettiä, kuten esim. Hollister. :-)

  https://byneas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tervetuloa! :) Joo, vanhaan kaupunkiin haluankin ehdottomasti mennä ja varsinkin just haluan löytää jonkun tunnelmallisen kahvilan! No jep, pidemmälle lähtiessä on kiva käydä muissakin kaupoissa kuin mitä omasta kotikaupungistakin löytyy! :)

   Poista
 3. Miullakaan ei ole sen suurempia vinkkejä Tulholmaan, itse olen kahvitellut siinä keskustan suuressa kaupungintalolta näyttävässä talossa, jossa on alakerrassa kirjakauppa. Se on aika fiini paikka, jos haluaa hienostella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Pitääpä pistää korvan taakse! :)

   Poista
 4. Oii Tukholma! :) Mäkin oon menossa sinne vielä tänä vuonna. Ja vaikka oon käynyt siellä monen monta kertaa, en oo koskaan ollut siellä yötä :D Vanha kaupunki on ihana ja tunnelmallinen, joten sinne kannattaa mennä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Jep, vanha kaupunki onkin ihan ehdottomasti kohteena! :)

   Poista
 5. No aika paljon siel tulee vaan käveltyä, sanoisin, että kannattaa käyttää metroa. Se on melko iisi kulkea ja edullista. Tietty kannattaa ekana vähän kattoa kartasta mikä menee lähimmäksi satamaa.


  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan