Stockholm

25.9.2016

Viime keskiviikko aamuna hypättiin kavereiden kanssa bussiin ja otettiin suunnaksi päivä Tukholmassa - risteily. Suunnitelmissa oli ainakin käydä vanhassa kaupungissa, koska en ollut koskaan siellä (ainakaan muistaakseni) käynyt vaikka Tukholmassa on muuten tullutkin käytyä. Helsinkiin kun päästiin, meillä oli muutama tunti aikaa ennen laivan lähtöä, joten käytiin syömässä. Sen jälkeen hypättiinkin ratikkaan ja lähdettiin satamaa kohti. Laivalla ilta meni oikeastaan Tax Freessä ja muissa kaupoissa pyöriessä sekä laivaan tutustuessa. Käytiinkin ajoissa nukkumaan, koska aamulla oli aikanen herätys aamupalalle.
Tukholmaan kun päästiin, otettiin laivabussi ja suunnattiin sillä lähemmäs keskustaa. Bussin pysäkki keskustan päässä oli vaihtunut viime kerrasta kun olin käynyt, joten jouduttiin turvautumaan karttaan. Vanhalta pysäkiltä olisin osannut kävellä suoraan vanhaan kaupunkiin. Ei kyllä oikeastaan haitannut, että jouduttiin vähän suunnistamaan. Matkalla löydettiin vahingossa todella kaunis ilmeisesti kaupungintalo, josta en saanut onnistuneita kuvia, harmi!
Vanhaan kaupunkiin oli loppujen lopuksi helppo löytää. Niin paljon ihania värikkäitä vanhanaikaisia rakennuksia, love it! Kierreltiin myös söpöjä putiikkeja. Käytiin myös parissa karkkikaupassa ja näin jälkeen päin ihmettelen ja harmittelen, että miksi ihmeessä en ostanut sieltä niitä suloisia karkkeja? Höh.
Reissu suju oikein mukavasti, pieni irtiotto arjesta. Viimeisenä päivänä olin vaan tosi väsynyt, eikä 3,5h bussimatka olisi innostanut yhtään ja odotin vain että pääsee omaan sänkyyn huilaamaan. Kyllä oli ihana päästä kotiin & ilta menikin huilaillessa Netflixin parissa. Seuraavalla kerralla suunnaksi toivottavasti Viro!

6 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen reissu! :) Vanha kaupunki on kyllä nätti paikka, miekin kävin sielä edelliskesänä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että oot päässyt laivareissulle! Mulla on älytön matkakuume joten tuollainen laivareissukin houkuttaisi tällä hetkellä vietävästi kun ulkomaille päsee ehkä vasta talvella:D Tukholma on kyllä tunnelmallinen kaupunki ja tosi upeita kuvia oot saanut talteen tuolta reissulta, kuvia katsomalla tuli ihan sama fiilis kun silloin kun itse käppäilee Tukholman kaduilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on kans aika kova matkakuume. Varsinkin rantaloma kelpais just nyt! Kiva, että fiilis välitty sinnekin puolelle ruutua! :)

   Poista
 3. Oot ottanut todella kivoja kuvia reissusta! :) Ja ihana kuulla, että oli onnistunut reissu! Mä oon menossa talvella myös Tukholmaan ja juuri tuonne vanhaan kaupunkiin olisi tarkoitus myös mennä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan