Markkinahulinaa

9.6.2016

Käytiin viime viikon torstaina pyörimässä Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla, jotka kiertää nyt ympäri Suomea. Eniten siellä oli eri kulttuurien ruokakojuja, mutta oli myös mm. kirja & uistinkojuja. Eniten tykästyin Englannin & Ranskan kojuihin. Englannin kojulla oli ihania toffeita ja matkamuistoja, joista matkaan lähtikin ehkä kaunein näkemäni teemuki, jonka tuutte näkemään myöhemmin. Ranskan pisteellä oli ns. superfoodeja; kookosta, goji-marjoja, aloe veraa jne. Olisi tehnyt mieli ostaa sieltä vaikka mitä, mutta ne oli vähän ehkä hintavia. 
Käytiin myös herkuttelemassa Kreikan pisteellä pita gyroksilla. Ainut pettymys meille oli ettei siellä ollut edustettuna Amerikkaa eikä Espanjaa ollenkaan.
Markkinoilla on aina kiva pyöriä ja tällaisia ilmaisia markkinoita saisi olla Jyväskylässä paljon enemmän!

20 kommenttia:

 1. Tosi ihanan näköiset markkinat! <3

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nämä markkinat ovat tällä hetkellä täällä Raumalla ja pitääkin varmaan poiketa vielä sinne. Parina viime vuonna oon näillä käynyt ja ihastunut kaikkeen mitä siellä myydään :)

  VastaaPoista
 3. Mä kävin muutama vuosi sitten tuolla ja oij että tykkäsin, varmaan tänä vuonna pitää sitten uudelleen päästä kun Kuopiossa ne taitaa olla elokuussa mikäli oikein oon katsonut:) Tällaiset on niiiin kivoja! Upeita kuvia oot räpsinyt, etenkin tuo ensimmäinen 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markkinat on kyllä tosi mukavia! Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Kaikki markkinat on just kivoja! :) Odotan, että Helsinkiin tulee myös markkinat, nuo Englannin fudget on ihan parhaita :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Jep, ja toi koju on ihana!!♥

   Poista
 5. Vau! Miten en oo ikinä kuullut tällaisista, onko tietoo missähän paikoissa käy vielä?? Tampereella nimittäin itse asun, mutta jos työvuorot passaa, niin pystyis myös Helsingissä käydä noilla! :-)
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.eurooppamarkkinat.fi/
   ^ tuolta näkyy mihin on vielä tulossa & milloin! Toivotaan että pääsisit käymään! =)

   Poista
 6. Ooooh! Miksei meilläpäin ole tällaisia markkinoita?! >:( Tai sitten mä olen vaan niin sokea etten huomaa mainoksia :D Mä olen käynyt vaan perinteisillä maalaismarkkinoilla, mutta tuollainen teemamarkkinahässäkkä kuulostaa ja näyttää hurmaavalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli kyllä tosi kivat! Kannattaa netistä kurkata olisko tulossa mihinkään lähelle! :)

   Poista
 7. Täällä kanssa välillä järjestetään markkinoita, mutta olen aina silloin ollut jossain reissuissa. Pakko tänä vuonna yrittää päästä käymään markkinoilla, se fiilis niissä on jotain niin hienoa ja etenkin olisi ihana päästä käymään tälläsillä hieman erilaisilla. Tsekkasin netistä ja harmi, kun nämä kyseiset markkinat eivät tänne tule, tai edes mihinkään lähelle. Möyy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh!:( Toivotaan että joskus pääset käymään noillakin markkinoilla! :)

   Poista
 8. Aivan ihania kuvia! Ja tosi kaunis ulkoasu sulla täällä :)

  http://fiiaelina.blogspot.lu/

  VastaaPoista
 9. Oii miten ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 10. Hienoja kuvia! Noi samat markkinat tais olla myös viime kesänä! : o

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan