Make Up Haul 2

8.3.2016

Muistatteko kun sanoin, että mulle on vielä tulossa Ebaystä paketteja? No nyt ne tuli ja pääsen vihdoin esittelemään ne teille, here we go!
Söpö 12-osainen sivellinsetti. Kauniin ulkonäkönsä lisäks nämä on todella pehmeitä. Ihanat 
Kestävyydestä en osaa vielä sanoa, kun nää on ollu vasta niin vähän aikaa käytössä.
Varjostuspaletti. Noh, tää olis voinut parempikin olla, mutta 4€(!) paletilta ei voi kauheita odottaakaan. Ihan ok, värejä saa vaan levittää monta kerrosta, että näkyy.
Siveltien puhdistusväline.(?) Tää on kyllä tosi kätsy ja on tullu jo kokeiltua, tykkään! Paljon helpompi pestä siveltimet tämän avulla.

Mulla on kyllä paljon vielä juttuja joita mun täytyisi hankkia. Onko kukaan tilannut beautyblenderiä vastaavaa Ebaystä? Mun pitäis hommata jonkun tyylinen meikkisieni, mutta en vielä ole uskaltanut laittaa ainakaan Ebaystä tilaukseen kun en tiedä yhtään minkä laatuinen se olisi. Jos joku on tilannut, kertokaa!

Mitäpä tykkäätte näistä? Ostatteko itse juttuja Ebaystä?

6 kommenttia:

 1. En suosittele tilaamaan Ebaysta, vaan panostamaan siihen aitoon ja oikeaan. Itsekin punnitsin asiaa ja katselin youtubesta videoita halppis beautyblenderin ja aidon välillä, ja niissä on selvä ero. Eli halppikset tuppaa imemään normi meikkisienen tavoin kaiken meikkivoiteen sisäänsä sen sijaan että se jäisi siihen pinnalle niinkuin aidossa. + halppisten materiaali on totaalisen eri, eikä meikki levity yhtä nätisti mitä aidolla vaan jättää semmosia rantuja (joten vaatii enemmän työstämistä). Itse päädyin sitten hankkimaan aidon, ja on kyllä ollut arvonsa veroinen (varsinkin kun mukana tuli saippua puhdistusta varten, tuo blenderi tuntuu kestävän ikuisuuden koska siihen ei jää mitään jälkiä meikistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Kiva kuulla sun mielipide! Pitääpä siis ruveta kattomaan aitoa :)

   Poista
 2. Mä oon myös tilailly Ebaysta vaikka ja mitä
  kosmetiikkajuttuja ja itseasiassa tänään julkaisin postauksen Wishiltä tilaamistani kosmetiikkatuotteista.. sielläkin mukana varjostuspaletti ;) Ja siis Wishän on sama paikka periaatteessa kuin Ebay, mutta suomenkielinen verkkosivu! http://tiiamariaemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja edullisia löytöjä oot kyllä tehnyt ebaysta :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan